Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Transportes y Mudanzas Diego

Mudances econòmiques a Barcelona, servei professional i de qualitat

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Som una empresa líder en el sector de les mudances i els guardamobles, disposem de camions de mudances adaptats a totes les necessitats dels nostres clients per oferir un servei complet i personalitzat.

La nostra especialitat és la realització de mudances, tant d'empreses com d'habitatges, així com l'emmagatzematge a guardamobles. A Transportes y Mudanzas Diego comptem amb personal altament qualificat en les tasques de desmuntatge, trasllat, muntatge i embalatge de mobiliari i estris, tant d'oficina (ordinadors, aparells informàtics, documentació, llibres, material d'oficina, etc.) com de la llar (petits electrodomèstics, ordinadors, vaixella, cristalleria, adorns, llibres, roba, joguines, discos, etc.). També ens encarreguem del muntatge d'aire condicionat i neteges.

A l'hora de realitzar qualsevol trasllat de la llar o d'una oficina podem trobar qualsevol tipus de pertinença. Hi ha molts objectes que, per les seves característiques o confecció de fàbrica, no es poden introduir al domicili per la porta. A Transportes y Mudanzas Diego disposem de la infraestructura necessària per fer-ho a través de la finestra amb una grua o un elevador per façana.

Així, a Transportes y Mudanzas Diego cobrim tota mena de serveis, ja siguin per a particulars o empreses, amb la garantia i seguretat que requereixen, posant èmfasi en el nostre personal altament qualificat i amb una àmplia experiència en el sector, que procedeix amb rapidesa i eficàcia en l'execució de tots els serveis a escala local, provincial o nacional.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Avinguda Meridiana, 506 08030 Barcelona Barcelona
Avinguda Meridiana, 506 08030 Barcelona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied